Bourbon vaniljestang, Økologisk og FairTrade fra Madagaskar

DKK33

Fairtrade og Økologisk certificeret.

Bourbon vaniljesang fra Madagaskar fra 2021 høsten.

Vores vaniljestænger har en længde på ca 18-20 cm. og en gennemsnitsvægt på 4,8 gram – dvs. en del større end en gennemsnitlig Bourbon vaniljestang 🙂

Update 14 okt:
2021 høsten er netop meldt klar, og bliver pakket i Madagaskar i de kommende uger.
De forventes klar til salg her på siden fra d. 2 nov. med levering fra d. 5 november.

Ikke på lager

Leveringstid 1-2 hverdage
Vælger du afhentning - så kommer der en email med detaljer, så snart ordren er pakket

Gratis fragt ved køb af mindst 10 stænger, eller afhentning på en af vores afhentningssteder (ellers 29,- ved forsendelse)

Beskrivelse

Godt for farmerne

Næsten alt vanilje på markedet er importeret via nogle meget stærke mellemmænd der presser prisen hos vanilje farmerne i en sådan grad at langt størstedelen af dem lever under fattigdomsgrænsen.

Når du køber vanilje her på siden kan du være garanteret at farmerne har fået en  god og fair betaling herfor. Vi tilbyder typisk farmere en betaling der er minimum dobbelt så høj som den de kan få via de traditionelle mellemhandlere, dette betyder at farmerne kan få råd til at f.eks. sende deres børn i skole.

Godt for miljøet

Din vanilje er pakket i glasrør (ikke plastikrør), så de holder sig fugtige, og så du kan smide glasset i glascontaineren til genbrug efter brug.
Såfremt du køber flere stænger vanilje, så sender vi dig glasrør med to vaniljestænger i hvert glas, for derigennem at minimere mængden af emballage.

Godt for dig

Vi har stærke og direkte relationer til farmerne, og det kombineret med at vi betaler dem en god pris for vaniljen, betyder at vi sikrer os den bedste del af deres høst, dvs. de friskeste, største og bedste vaniljestænger.

Vores vanilje er (naturligvis) altid af den kvalitet der kaldes ‘black/gourmet’ som er den bedste kvalitet i markedet.

Opbevaring holdbarhed mm.

Vaniljen opbevaret tørt og ikke i direkte sollys. Vi anbefaler at vaniljen bruges inden for 9 mdr. for at få mest muligt ud af den.