Tilmelding

Tjen penge til jeres arbejde
- og gør samtidigt en forskel

Sådan fungerer det

Lad familier i jeres lokalområde få adgang til lækker gourmet vanilje, der både er Fairtrade og Økologisk certificeret, til en god pris. Så kan de nyde deres vaniljekranse og risalamande med god samvittighed, samtidigt med at de støtter jeres arbejde. Det er det man kalder en WIN-WIN situation 🙂

Når I er blevet tilmeldt, får I i første omgang tilsendt 200 stænger vanilje, som I kan begynde at sælge. Når disse er solgt, sender vi flere til jer.

  • I betaler først for vaniljen når den er solgt
  • Ikke solgt vanilje kan returneres
  • I betaler 24 kr. pr. vaniljestang
  • Det anbefales at I sælger vaniljen til 32 kr, og således tjener 8 kr. pr stang.
  • Sidste år lå gennemsnitskøbet på 4 vaniljestænger pr. kunde
  • Den partner der sidste år solgte flest stænger solgte 2.400 stænger – det kan vi godt slå i år 🙂

Tilmeld din forening her

[contact-form-7 id=”64″ title=”Tilmelding af din forening”]

Spørgsmål og svar

Du kan tilmelde dig til vaniljesalget hvis du repræsenterer f.eks. en sportsklub, en forening, en kirke der samler ind til en bestemt fordel eller f.eks. en skoleklasse der samler ind til f.eks. en rejser eller lignende.

Så hvis pengene I tjener går til et godt formål, så er I velkomne til at tilmelde jer. Hvis I er I tvivl, så prøv at tilmelde jer, så skal vi nok kontakte dig om det kan godkendes.

Det er ikke muligt at tilmelde sig som privatperson. 

 

Vi prøver at begrænse antallet af forhandlere i hver by, i små byer tillader vi kun en enkelt forhandler, i større byer tillader vi flere.

Du vil (typisk inden for 1 hverdag) blive ringet op, så vi kan sikre at pengene går til et godt formål.

Så snart I er godkendt vil der inden for 1-2 dage blive sendt 200 stænger vanilje til en DAO pakkeshop i nærheden af jer. Vaniljen er pakket med hhv. 26 glasrør med 1 stang vanilje og 87 glasrør med 2 stænger vanilje.

I opkræves IKKE for fragten.

Når I er ved at have solgt vaniljen, kontakter I os, og bestiller mere vanilje. I vil I den forbindelse skulle betale for de første stænger vanilje, før der sendes mere.

Evt. usolgt vanilje skal returneres senest d. 31 december 2020.  (Emilsgave 56, 4130 Viby Sjælland). Vi anbefaler at I returnerer til en pakkeshop (DAO, GLS eller Postnord) i nærheden af os, så forsendelsen bedst kan spores. I betaler selv for returportoen.

Herefter sendes I en opkrævning for den senest tilsendte vanilje, fratrukket det I evt. har returneret.
Vi sender vaniljen pakket i glasrør med 1 eller 2 vaniljestænger i hvert rør. 

Køber en kunde f.eks. 4 vaniljestænger, får han således 2 glasrør med 2 stænger i hvert glas – dette sparer miljøet.
Glasrørene kan efter brug smides i glascontaineren og genbruges

I betaler 29 kr. pr. stang vanilje. I må selv vælge en pris I sælger vaniljen videre til, men vi anbefaler en pris på 37 kr. så I tjener 8 kr. pr. stang I sælger.

Vi anbefaler også at tilbyde jeres kunder at I kan omdele vaniljen, hvis de bor i jeres by for f.eks. 15 kr. eller sende det til dem, til en pris der svarer til jeres porto omkotninger.

Vaniljen er fra 2020 høsten.
Vi skriver på glasset at det kan er bedst før d. 31/6-2021. Men i praktis burde stængerne kunne holde sig frisk i glasrøret i op imod to år.

Har I en kunde der er utilfreds med sin vaniljestænger, så tilbyder I dem en ny i stedet, og I returnerer blot den vaniljestang kunden er utilfreds med til os, når I alligevel skal returnere. I praksis burde dette dog ske yderst sjældent.

I sætter i praksis selv grænsen for hvor meget I kan tjene. 
De mest effektive partnere sidste år solgte næste 2.500 stænger. I afsnittet ‘Hvordan sælger vi mest’ har jeg samlet nogle gode råd og erfaringer til hvordan I sælger mest muligt.

Sandheden er at i dit lokalområde køber en meget stor andel af familierne alligevel vanilje i denne tid, så hvis de kan få adgang til bedre vanilje og samtidigt støtte jeres arbejde, vil de formodenligt meget gerne dette.

Min egen erfaring i Viby Sjælland (en lille landsby med under ca. 4.600 indbyggere) hvor jeg selv bor, er at jeg ret let med nogle få opslag på den lokale Facebook side kan sælge over 2.000 vaniljestænger.
Jeg tilbyder som regel at de kan enten hente vaniljen privat hos mig, eller jeg kan omdele den mod en mindre betaling.

Samen med vaniljen sender jeg også forslag til tekster og billeder I kan slå op på Facebook.

Jeg har også god erfaring med at få en bod på de lokale julemarkeder. 
Til sidst kan I med fordel, hvis I har salg af juletræer, I forbindelse hermed sælge vaniljestængerne.